Wat onze medewerkers zeggen

"De tijdige en correcte betaling vind ik het grootste voordeel."

Gabriela Leśniak | 24 jaar
Voorwerker & administratief medewerker
Vereijken Kwekerijen | Someren

Lees Gabriela's ervaring met Z.O.N.

"Ik werk als voorvrouw bij tomatenkwekerij Vereijken. Mijn taken bestaan uit het aansturen en begeleiden van mijn collega`s. Ik ben ook medeverantwoordelijk voor de planning en doe lichte administratieve werkzaamheden."

"Ik ben 4 jaar geleden naar Nederland gekomen. Eerst werkte ik via een andere bureau, maar ik wilde  via de werkgever wonen. Dus ben ik bij Z.O.N. begonnen."

"De tijdige en correcte betaling vind ik het grootste voordeel aan werken bij Z.O.N. Ik krijg bij mijn werkgever Vereijken de mogelijkheid om door te groeien of een opleiding te volgen. Ik heb de cursus Nederlands gevolgd die Z.O.N. organiseert. Ik vind Nederlands leren belangrijk: in mijn huidige functie kan ik de Nederlandse taal goed gebruiken."

 

 

"Alles klopt."

Elwira Papierski-Zembrzuska | 31 jaar
Oogstmedewerker
Champignonkwekerij Nieuwenhoven-Steyvers BV | Ospel

Lees Elwira's ervaring met Z.O.N.

"Ik ben 10 jaar geleden naar Nederland gekomen en werk ook al zo lang in de wereld van de champignons."

"Ik woon permanent in Nederland en heb een eigen huis. Ik had een vaste baan nodig. Bij andere uitzendbureaus was dit niet mogelijk. Daar kreeg ik alleen tijdelijke contracten. Maar Z.O.N. heeft mij een vast contract gegeven, wat in mijn situatie zeer belangrijk is."

"Ik ben tevreden dat ik via Z.O.N. werk. Het vast contract is voor mij een groot voordeel. Het salaris is altijd op tijd en de uren die ik heb gewerkt kloppen. Alles klopt."

"De huisvesting is goed."

Karolina Tomon | 26 jaar
Oogstmedewerker
Tomatenkwekerij Vivaio Peters | Someren

Lees Karolina's ervaring met Z.O.N.

"Ik werk hoofdzakelijk als oogstmedewerkster. Soms verricht ik ook andere werkzaamheden zoals tros snoeien, dieven en indraaien."

"Voordat ik naar Nederland kwam, werkte ik in een restaurant in Zakopanem in Polen.  Mijn broers werkten al in Nederland. Ze zeiden tegen me dat ik hier beter kan verdienen. Ik werk hier nu vier jaar."

"Het is fijn om te werken bij Z.O.N.  De huisvesting is goed, het salaris is op tijd, de uren die ik werk kloppen, de begeleiding is goed. Ik verdien goed en heb tijd voor mijn hobby. Ik voetbal bij SV Someren."

"Als ik Z.O.N. een tip mag geven, dan zeg ik: zoek zoveel mogelijk naar een match tussen mensen die onder hetzelfde dak wonen. Ik woon bijvoorbeeld samen met mijn familie."