Wie we zijn en wat we doen

Z.O.N. arbeidsvoorziening is een middelgroot uitzendbureau voor arbeidsmigranten en Nederlanders die in de tuinbouw of landbouw willen werken. We zijn gevestigd in Asten, midden in het hart van de Limburgs-Brabantse agrarische sector.

175 agrarische ondernemingen uit de regio krijgen het werk gedaan met onze mensen. Waarom doen ze zaken met Z.O.N.?

De scherpste prijs

Z.O.N. arbeidsvoorziening is onderdeel van een coöperatie zonder winstoogmerk. Jij profiteert van de scherpste prijs.

Alle gedoe uit handen

Het enige wat jij hoeft te doen, is ons bellen of mailen om een vacature te plaatsen, de opdrachtbevestiging tekenen en de wekelijkse uren aanleveren.

We spreken jouw taal

We hebben 25 jaar ervaring in de agrarische sector. We begrijpen wat je tussen de regels door zegt. En we praten met een zachte G.

Groot betrouwbaar internationaal wervingsnetwerk

Ons netwerk is groot omdat we al zo lang bestaan. We kennen de wegen. En vooral: de betrouwbare wegen. Goede relaties gaan bij ons voor snelle winst.

Gemotiveerd personeel

We huisvesten onze arbeidsmigranten in huizen. Niet in containers of stacaravans. Meer woongenot zorgt voor minder stress en een goeie nachtrust. Onze mensen krijgen auto’s en fietsen om op hun werkplek te komen. Geen busjes. We willen niet dat arbeidsmigranten in je kantine moeten wachten omdat een collega op een ander adres nog niet klaar is met werken.

Tuinbouwers bepalen de koers

We zijn een coöperatie. Z.O.N. is opgezet door en werkt voor de agrarische sector. Onze leden kennen de tuinbouwpraktijk door en door. Zij helpen ons om de slimste koers te varen. Het mes snijdt aan twee kanten.