Vacatures

Oesterzwammen – Allround Medewerker Substraat

Verbruggen Substraat BV produceert substraat voor de paddenstoelenteelt. Voor dit werk worden geavanceerde machines gebruikt. De markt is groeiende. Dit vereist (...)

Oesterzwammen – Medewerker inpakafdeling

Verbruggen Paddestoelen B.V. is een biologische teler van biologisch oesterzwammen. Het bedrijf heeft zich in de afgelopen decennia sterk ontwikkeld. (...)

Van Asten Group – Dierenverzorgster Kraamstal

Van Asten Group is een innovatieve internationale speler in de agrarische sector op gebied van varkenshouderij, biogas, zonne-energie en akkerbouw. (...)

Van Asten Group – Vrachtwagenchauffeur

Van Asten Group is een innovatieve internationale speler in de agrarische sector op gebied van varkenshouderij, biogas, zonne-energie en (...)

Van Asten Group – Vacature Teamleider

Van Asten Group is een innovatieve internationale speler in de agrarische sector op gebied van varkenshouderij, biogas, zonne-energie en (...)

Orderverwerker (M/V)

Custers Plants is een toonaangevende tropische plantenkwekerij in Nederland en Europa. Wij verkopen planten conceptmatig aan grote retailers, maar (...)

Assistent Bedrijfsleider

Wij zijn kwekerij Moors. We zijn een professioneel gezinsbedrijf en telen op 19ha paprika's,in kassen in Asten en Someren. (...)

vacature teamleider

Kwekerij Gerard Aarts BV is een modern glastuinbouw bedrijf,  gespecialiseerd in het kweken van komkommers en herfst tomaten. Wegens (...)

Vacature-bedrijfsleider-Pluimveehouderij

Wil jij Carrière maken in de Pluimveehouderij? Dan is Legkippenbedrijf Frank Donkers misschien wel wat voor jou. Voor ons (...)

assistent voorman sorteren en verpakken

Familiebedrijf Berrybrothers is op zoek naar een assistent voorman sorteren en verpakken. Ben jij een echte aanpakker? Dan zoeken (...)

Medewerker tomatenteelt (parttime & fulltime)

De werkzaamheden bestaan uit het oogsten en verpakken van tomaten. Het is géén zwaar werk, wel leuk en makkelijk! (...)

Medewerker komkommerteelt (parttime & fulltime)

De werkzaamheden bestaan uit het oogsten en verpakken van komkommers. Het is géén zwaar werk, wel leuk en makkelijk! (...)

Posts Navigation

Staat jouw baan er niet bij?

En zoek je werk in de Nederlandse tuinbouw of landbouw?

Heb je een vacature?

Ben je een ondernemer en heb je een vacature die je graag gevuld ziet? Wij nemen je alle gedoe uit handen.