Waar kom je terecht als je voor Z.O.N. werkt?

Z.O.N. arbeidsvoorziening is een middelgroot uitzendbureau voor arbeidsmigranten en Nederlanders die in de tuinbouw of landbouw willen werken.

1800 mensen uit Polen, Letland, Litouwen, Hongarije, Roemenië en Nederland werken via ons op verschillende agrarische bedrijven. Waarom werken ze voor Z.O.N.?

Mooie werkplek

Je komt op een mooi agrarisch bedrijf te werken. De Nederlandse tuin- en landbouw is toonaangevend in de wereld. Het is hier goed werken.

We betalen je op tijd

Je chef houdt je uren bij. Hij/zij geeft deze wekelijks aan ons door. We betalen je uren elke vrijdag. Daar zijn we heel precies in. We doen wat we beloven.

Papierwerk goed geregeld

We regelen het papierwerk zodra je in Nederland aankomt. Z.O.N. voldoet aan alle Nederlandse wetten, regels en normen. Dat betekent onder andere dat we je op tijd betalen en een fatsoenlijke woonplek geven. We maken aan de voorkant duidelijke afspraken. Bij ons is alles transparant.

Fatsoenlijke woonplek

Je werkt elke dag hard. Dus je krijgt een fatsoenlijke woonplek in een huis. Niet in een woonunit of stacaravan. We vinden het belangrijk dat je fijn woont. Zodat je elke dag tot rust komt.

Eigen fiets of auto

Na het werk wil iedereen het liefst meteen naar huis. We willen voorkomen dat je aan het einde van je werkdag op collega’s moet wachten die nog niet klaar zijn met werken. Je krijgt daarom een eigen fiets, elektrische fiets of auto tot je beschikking.

We spreken jouw taal

Bij Z.O.N. werken mensen die Pools, Russisch, Duits of Engels spreken. Je kunt bij hen terecht met al je vragen.